مهندسی صنایع برای خانم ها
مهندسی صنایع برای خانم ها مثل هر شغل دیگهای میتونه مناسب باشه و اونا رو به موفقیت برسونه؛ اگه نظر ما صنایعشوییها رو بخواید، باید بگیم که شغلی که انتخاب میکنید خیلی ارتباطی به جنسیت نداره و بهتره به جای اون، تیپ شخصیتیتون رو بشناسید و با تلاش و پشتکار به نتیجه برسید؛ هدف اصلی این مقاله هم همینه.?
در کل سعی میکنیم شغل مهندسی صنایع رو تا حدودی تشریح کنیم تا خودتون با در نظر گرفتن معیارهای ذهنی خودتون تصمیم بگیرید که آیا مهندسی صنایع برای خانمها شغل مناسبی هست یا خیر!
دختر رو چه به مهندسی!
در جهان امروز این جمله کاملاً منقضی شده امّا چه کنیم که ناگزیر خیلی اوقات این جملات رو از قدیمیترها و کسانی که کمتر در صنعت حضور داشتن میشنویم.??♀️ البته خیلی مشاغل هم هستن که در تفکّر عام برای پسرها مناسب نیستن و همین حرفها و عقاید، خیلی از ما جوونها رو از علاقه و استعداد اصلیمون دور کرده!
خبر خوش اینه که تویی که رشتهی ریاضی فیزیک رو انتخاب کردی و یا داری یکی از رشتههای مهندسی و مرتبط به صنعت رو میخونی، تا حد زیادی با این تفکر جنگیدی و رویای یک مهندسِ خانمِ موفق شدن رو دنبال کردی. حالا ما اینجاییم تا بهت ثابت کنیم اگه روحیهی قوی و استعداد و پشتکار داشته باشی، مهندسی صنایع برای خانم ها و همینطور آقایان تو جامعهی ما گزینهی خیلی مناسبیه!?
در کل چه مشاغل و رشته هایی برای خانم ها مناسب تر هست؟!
یکی از مزیتهایی که دخترها موقع گشتن دنبال شغل در جامعهی ما دارن اینه که برعکس خیلی از آقایون، معمولاً فشار کمتری از سمت جامعه و خانواده روشون هست و همین موضوع یک امتیازه چون با آرامش میتونن دنبال متناسبترین شغل با رزومهشون بگردن؛ از این نظر میشه گفت مهندسی صنایع برای خانمها رشته ی مناسبیه چون گرایشهای خیلی زیادی داره و دست و بال شما برای انتخاب شغل بازه!
شغل مناسب برای خانمها شغلیه که…
ضمن داشتن درآمد بالا، بهشون اعتماد به نفس بده؛ جای پیشرفت داشته باشه و راکد نباشه؛ و موضوعی که در همهی کشورها بهش توجه میشه، امنیت محیط شغلی و نوع برخورد همکاران هست که شاید این مورد آخر برای خانمها خیلی خیلی چالش برانگیزتر باشه! حالا همراهمون باشید تا ببینیم مهندسی صنایع برای خانم ها کدوم یک از این معیارها رو به ارمغان میاره!?
مهندسی صنایع برای خانم ها درآمد کمتری در مقایسه با آقایون دارد؟
در حالت ایدهآل باید گفت نه! یک نه قطعی و بی برو و برگرد.? مهندس صنایع وظیفهش بالا بردن بازدهی سازمانه و این موضوع حیاتیترین معیار یک مدیر برای مدیریت مجموعه ست! پس مطمئن باشید اگه یک شرکت حرفهای رو برای مصاحبه انتخاب کنید که قرار باشه شما رو به عنوان یک خانمِ مهندس یا آقای مهندس به رشد و تعالی برسونه، معیار جنسیتی برای استخدام و تعیین حقوق و مزایای کارمندانش نخواهد داشت و صرفاً به دانش و مهارت شما و میزان کارآمدیتون برای سازمان توجه میکنه؛ پس سوال بهتر اینه که “کدوم سازمانها برای حقوق و مزایا بین کارمندان خانم و آقا تمایز قائل میشن؟” از ما به شما نصیحت؛ هیچوقت سمت لیستی که با جواب دادن به این سوال مینویسید نرید.? چون سازمانی با این نحوهی مدیریت، فرصت رقابت سالم و رشد رو از کارکنانش میگیره چون معیارهای معقولی برای تشویق و یا توبیخشون نداره.
در حالت کلی، مهندسی صنایع هم برای خانمها و هم برای آقایون میتونه درآمد قابل توجهی داشته باشه؛ چون در کنار شغل اصلیتون، میتونید با علم و مهارتی که دارید، سراغ پروژههای دورکاری و مشاغل پارهوقت برید و حتی پروژههای دورکاری با درآمد دلاری برسید!
اگه میخوای بدونی چطور میتونی به عنوان مهندس صنایع به درآمد دلاری برسی، این مقاله کمکت میکنه.
مهندسی صنایع برای خانمها فرصت پیشرفت و بالا بردن اعتماد به نفس رو ایجاد میکنه؟
اگه با گرایشهای مختلف مهندسی صنایع و زمینههای کاری اون آشنا بشید، به این نتیجه میرسید که تا جایی که انگیزه و پشتکار داشته باشید، فرصت ترقی و پیشرفت خواهید داشت؛ کافیه در کنار تقویت مهارتهای سخت مثل نرمافزارها، مهارت های نرم خودتون هم بالا ببرید که خب خانمها در این زمینه میتونن پیشتاز باشن و هیچ بهونه و مانعی ندارن.?
از بابت اعتماد به نفسی که احتمالاً مدنظر شما خوانندهی عزیز هست از این بابت که نکنه در محیطهایی که اکثر افراد آقا هستن و اصطلاحاً محیط مردونهست ممکنه کم بیارید هم باید دو تا نکتهی مهم رو بگیم؛ اول اینکه مهندسی صنایع برای خانم ها آنقدر رشتهی محبوبیه که تو خیلی از دانشگاهها به مهندسی دخترونه معروفه چون برعکس خیلی از رشتههای مهندسی جمعیت غالب کلاسها رو خانومها تشکیل میدن.? و نکتهی بعدی این که شما به عنوان خانمی که قراره وارد صنعت بشید فقط و فقط باید متکی به علم و مهارتهای سخت و نرم خودتون باشید و تمرکزتون روی تقویت اونها باشه، نه حواشی… بهتون قول میدیم وقتی سطح علمی خودتون رو ارتقا میدین، اعتماد به نفستون هم بالا میره.
محیط های کاری مهندسی صنایع برای خانم ها امن هست؟!
این هم سوال بسیار نسبیای هستش که شما باید با توجه به مجموعهای که قصد کار کردن در اون رو دارید بهش پاسخ بدین و نه رشتهی تحصیلی و موقعیت شغلیتون! چون متاسفانه توی هر حرفه و در هر جایگاه شغلیای مواردی ممکنه پیش بیاد که امنیت روحی و جسمی شما رو تهدید کنه؛ ولی نمیشه گفت چون این معضلات اجتماعی وجود دارن، یک رشتهی خاص و رشتههای مهندسی مثل مهندسی صنایع، برای خانمها گزینهی مناسبی نیست؛ چون اولاً آقایون هم ممکنه در معرض چنین آسیبهایی قرار بگیرن و ثانیاً نوع برخورد شما در شرایط این چنینی برای محافظت از خودتون از جمله مهارتهای نرمی هست که باید روش کار کنید تا احساس امنیت خودتون رو بالا ببرید. برای اینکه بتونید روی این مهارتها کار کنید و باهاشون آشنا بشید.
ضمن اینکه یادتون باشه؛ در هر سازمانی و همیشه پای یک مهندس صنایع در میان است!?
پس شما به عنوان یک مهندس صنایع آزادی عمل بیشتری در انتخاب محیط شغلی دارید و میتونید حسابی بهش فکر کنید و بهترین تصمیم رو بگیرید.
مهندسی صنایع برای خانم های کارآفرین!
مهندسی صنایع پل ارتباطی بخشهای مختلف صنعت محسوب میشه. خبر خوب اینکه شما چه با تحقیق و چه به طور تصادفی در مسیر صنایع قرار گرفته باشید، باید بدونید که مهارتها و دانشی که مهندسی صنایع در اختیارتون قرار میده میتونه به عنوان ابزاری در زمینهی علاقهمندیتون به کار گرفته بشه؛ مثلا اگه به حرفهی خیاطی علاقه دارید، میتونید با مهندسی صنایع و برندسازی، در زمینهی خیاطی کارآفرینی و فعالیت موفق داشته باشید.
از نظر خیلی از کارآفرینها، کارآفرینهای خانم در جامعهی ما میتونن موفقتر عمل کنند چون تجربه نشون داده از این نظر که اکثر خانمها در خانوادههای ایرانی مسئولیت مالی ندارن، ریسکپذیری بیشتری خواهند داشت و در نتیجه سرمایهگذاریهای بهتر و نتیجههای مطلوبتری به دست میارن.
پس مهندسی صنایع برای خانم ها از بعد فریلنسری و کارآفرینی انتخاب مطمئن و به شدت جذابیه!
مهندس صنایع خانوم موفق رو بشناسیم!
خب توی این بخش میخوایم از مهندسان صنایع خانم که موفق شدن و در حال حاضر در صنعتهای مختلف مشغولن رو بشناسیم تا مطمئن بشیم که مهندسی صنایع برای خانمهای علاقهمند رشتهی مناسبیه و میتونه به موفقیتهای بزرگی منجر بشه!
اولیش خانوم مهندس کوهستانی ما:) چرا راه دور بریم! یه سر به پیج صنایعشو و مقالههایی که ایشون نوشتن بزن تا متوجه بشی چه مسیری رو به عنوان مهندس صنایع خانم بدون داشتن پشتوانه و پارتی و… طی کردن و الان در چه جایگاهی هستن. برای نمونههای بیشتر هم میتونید یه سر به لینکدین بزنید و رزومهی مهندسين صنایع خانم که اتفاقا در جایگاه شغلیشون بسیار موفق و پیشتاز هستن رو بخونید و حسابی انگیزه بگیرید.
مهندسی صنایع برای خانم ها و آقایان و پیر و جوون مناسبه اگه..؟!
در نهایت همانطور که از اول مقاله، مهندسی صنایع، برای خانم ها گزینهی جذابیه؛ برای آقایون هم همینطور…
وقتشه که به مشاغل و موفقيتها نگاه فراجنسیتی داشته باشیم و با شناخت واقعی که از گرایشها و موقعیتهای شغلی داریم و همینطوری تیپ شخصیتی و علاقه و استعدادمون مسیر شغلیمون رو انتخاب کنیم تا زندگی با کیفیتی داشته باشیم .
و جملهی نهایی؛ مهندسی صنایع برای خانمها شغل فوقالعادهایه اگه بهش علاقه داشته باشن و با پشتکار برای رسیدن به موفقیت تلاش کنن و همینطور برای آقایون؛ یادتون باشه موفقیت سراغ کسی میره که داره دنبالش میگرده و وقتی بهش برسی کاری به آقا و خانم بودنت نداره!
از جمله خدمات تخصصی کالج صنایعشو خدمات مشاوره و کوچینگ تخصصی شغلی و کوچینگ کسب و کار و کارآفرینی و کوچینگ دانشجویی و مشاوره های تحصیلی و برگزاری دوره های رایگان و نیمه رایگان و تبلیغاته
دیدگاهتان را بنویسید