آموزش رایگان فرهنگ لغات و اصطلاحات تخصصي مهندسي صنايع
آموزش رایگان فرهنگ لغات و اصطلاحات تخصصي مهندسي صنايع
مهندسان صنایع، پزشکانی از جنس صنعت و متعلقاتش! که دنبال یه مرجع خوب برای آموزش مفاهیم و دانش کاربردی و و فرهنگ لغات و اصطلاحات و دانش تخصصی مهندسی صنایع و آموزش نرم افزارهای مهندسی صنایع هستید، این مقاله رو تا انتها بخونین
همیشه نحوه آموزش پزشک ها رو دوست داشتم؛ همون روزهای اول دانشجویی، دانشجوهای صفر کیلومتر رو می برن اتاق کالبد شکافی و شکم یه آدم مرده رو با چاقو تیکه پاره می کنن و میگن همینه! آخر حرفمون که می خوایم هفت سال بعد بگیم، همینه! تازه کار به اینجا هم ختم نمیشه و دانشجوهای رشته پزشکی دوره های عملی زیادی رو در محلِ واقعیِ کار انجام میدن یا به قول ژاپنی ها «گِمبا*» سپری می کنند. گمبای پزشک ها همون بیمارستانشون هست.
حالا اگر نگاهی به نحوهیِ آموزش مهندسی و به خصوص آموزش «مهندسی صنایع» بیندازیم، به افق های تیره و تاری در برابر خودمون دست پیدا می کنیم. آخرِ لطفی که دانشگاه در حق یک «مهندس صنایع» آن هم در بهترین دانشگاهش می کند این است که در هر سال تحصیلی یک بازدید و چند دوره آموزشی برای خالی نبودنِ عریضه تدارک ببیند.
بازدیدهایی که عموما با اردوهای تفریحی اشتباه گرفته می شوند و عملا این بازدیدها جز خلق خاطره های با مزه از سر و کله زدن های دوران دانشجویی هیچ کارکرد دیگری ندارند.
مهندس صنایعی را فرض کنید با دو بال علم و تجربه!! واضحه که برای پرواز، ما به هر دو بال نیازمندیم ولی عملا آنچه برای آن تربیت می شویم فقط شامل بال علمی، آن هم نه بال پرنده ای مثل عقاب…
🔺 و من! دانشجویِ پر مدعایی که وقتی اولین روز کاری ام را شروع می کنم تازه سرم به سنگ لحد صنعت می خورد که اِی داد اِی بیداد، هیچ کدوم از این چیزهایی که یادمون دادند به دردمون نمی خوره که! و بعدش ما می مونیم و حوضمون
خب راه حل آموزش مباحث کاربردی مهندسی صنایع چیست؟ باید منتظر باشیم دیگران به فکر ما باشند یا می توانیم خودمان آستینمان را بالا بزنیم و وارد همون «گمبا»یِ خودمون بشیم؟
چرا که نه؟! اما شرط اولش این است که (۱) حوزه تخصصی و مورد علاقه خودمون رو سریعتر پیدا کنیم (از میان این همه حوزههای کاری جذاب پیش رویِ صنایعیون) و بعدش با یک شیرجه جانانه، از – اقیانوس وسیعی به عمق یک سانتی متر – وارد آب های عمیق حوزه مدنظرمان شویم تا بتوانیم شنا کردن را یاد بگیریم. اما شرط دومش هم این است که یک عینک بخریم!
این عینک رو هیچ کجا نمی فروشند و باید خودتون درستش کنید! اون عینک، دیدن سیستم و تعامل بین اجزای سیستم و یا در نقل خودمانی تر (۲) توانایی دیدن و تحلیل کردن «فرآیند» است. ما مهندس های صنایع فرزندان فرایندیم و هر کجا که اون بره ما هم باهاش هستیم و چشم ازش بر نمی داریم! به بیانی دیگر قوت غالب ما عاشقان بهینه کردن از شیر مرغ تا جونِ آدمیزاد فرآیند هستش؛ اگه بتونیم در هر حوزه ای که هستیم ببینیمش، آنگاه توانایی ایجاد تغییر را نیز خواهیم یافت.
پس بیایید تا دیر نشده بال تجربه مون رو در همین دورانِ دانشجویی اون هم با تفکر و دیدِ سیستمی و فرآیند گرا، پرورش بدیم و بلند و بلند فریاد بزنیم:
ما مهندسان صنایع، پزشکان صنعتیم. و بهتره برای یادگیری از منابع و رفرنس ها استفاده کنیم: از جمله دایره المعارف مهندسی صنایع
آموزش رایگان فرهنگ لغات و اصطلاحات تخصصي مهندسي صنايع با کمک دایره المعارف مهندسی صنایع
تو دوران دانشجویی همیشه علاقه داشتم که مباحث تخصصی مهندسی صنایع و لغات و اصطلاحات تخصصی مهندسی صنایع رو رو از روی کتابای رفرنس بخونم. اما بعضی هندبوکا انقدر دیگه تخصصی و سخت بودن که برای یه دانشجوی ترم ۵ صنایع فهمیدن مفاهیم خیلی سخت میشد.
این کتاب جناب کومار یکی از بهترین کتابها برای دانشجویان مهندسی صنایع هست. در واقع اگه بخوام یه کتاب مخصوص قشر دانشجو (نه فارغ التحصیل و با سابقه کار) به بچههای مهندسی صنایع معرفی و توصیه کنم این کتابه.
هم بیشتر مفاهیم مثل SQC, PM, 6Sigma, ISO, … رو پوشش میده، هم کلی مسئله و مثال کاربردی از دنیای واقعی داره که برخیهاش حل شدن و خیلیاش نه. علاوه بر اون میتونید با این کتاب به کلمات و اصطلاحات تخصصی مهندسی صنایع هم مسلط بشید. زبان کتاب هم خیلی روان و ساده فهمه.
لینک دانلود نسخه PDF رو اینجا میذارم که مستقیم بتونید دانلودش کنید:
آموزش رایگان فرهنگ لغات و اصطلاحات تخصصي مهندسي صنايع با کمک داپلیکیشن های تخصصی مهندسی صنایع
نیاز به نرم افزارهای تخصصی در رشتههای مهندسی و به ویژه «مهندسی صنایع» که مباحث تئوری و محاسباتی و فنی در آن در هم آمیخته هستند، بیش از گذشته حس میشه. وجود این نرم افزارها برای مرور مطالب و تسلط بیشتر در امتحانات پایان ترم، آزمونهای استخدامی، مصاحبههای شغلی و فضای کاری بسیار تأثیرگذار هستند.
من اینجا شش برنامه تخصصی مهندسی صنایع رو برای آموزش رایگان مهندسی صنایع معرفی کردم که برای پوشش نیازهای دانشجویان و فارغ التحصیلان مهندسی صنایع در حوزههای مختلف، اطلاعات جامعی رو ارائه میده.
منابع هر شش نرم افزار انگلیسیه و از طریق مقالات آموزشی، درسنامهها و آزمونهای تستی متعدد، تمامی موضوعات رو پوشش میده. منبع هفتم زبانش فارسیه!!
میتونین این برنامهها رو از طریق لینکهای زیر دانلود و نصب کنید(با فیلترشکن باز شوند):👇🏼
8-لینک شماره 8
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
پینوشت
گمبا: محل واقعی انجام کار در زبان ژاپنی؛ جایی است که عملیات اصلی سازمان در آن انجام میشود. در صنعت ژاپن، واژه گمبا به اندازه واژه کایزن شهرت دارد.
درباره فرناز سیاح کوهستانی
من 12 ساله که مربی کوچینگ کسب و کار و مربی کوچینگ شغلی هستم و تجربیات کاری خودم رو در قالب محتواهای کاربردی براتون به اشتراک میذارم.(مدیر و فاندر کالج آنلاین صنایعشو)
نوشته های بیشتر از فرناز سیاح کوهستانی
از جمله خدمات تخصصی کالج صنایعشو خدمات مشاوره و کوچینگ تخصصی شغلی و کوچینگ کسب و کار و کارآفرینی و کوچینگ دانشجویی و مشاوره های تحصیلی و برگزاری دوره های رایگان و نیمه رایگان و تبلیغاته
دیدگاهتان را بنویسید