حوزه های پردرآمد و پولساز مهندسی صنایع
زمینه های کاری پر درآمد و پولساز مهندسی صنایع کدامند؟
با خوندن این مقاله با حوزه های پردرآمد و پولساز مهندسی صنایع بیشتر آشنا شو ، خوندن این مقاله وقت زیادی ازتون نمیگیره ولی دید خوبی واسه درآمدزایی از رشته مهندسی صنایع بهتون میده:
خیلی هامون با بیشتر حوزه های مهندسی صنایع که یه جورایی قدیمی های مهندسی صنایع هستن آشنایی داریم مثل حوزه برنامه ریزی و کنترل پروژه و برنامه ریزی تولید و تعمیرات و نگهداری و حتی کنترل کیفیت و تضمین کیفیت.
خب این حوزه ها که معرف حضورتون هستن و میدونین عده زیادی از فارغ تحصیل های مهندسی صنایع رغبت دارن که وارد این حوزه های اصلی مهندسی صنایع که بهتون اعلام کردیم وارد بشن. خب تا اینجای قصه که مثل روز برامون روشنه که سیل عظیمی از مهندسان صنایع وارد قیف بازار کار در این فیلدها میشن که خودتون حدیث مفصل بخونین از این مجمل.
البته ما توی این مقاله قصد نداریم که درآمدزایی این حوزه هایی که اسم بردیم رو انکار کنیم و این نکته هم باید بگیم که اگرچه این حوزه ها ورودی زیادی از فارغ تحصیل ها واسه پیدا کردن کار دارن ولی اگر توی همین حوزه ها یه ادم متخصص و خبره باشین بازم حرف واسه گفتن زیاد دارین.
پس توصیه ما در بحث کوچینگ شغلی و مشاوره ها این هست که اگر یه فیلد و حوزه از حوزه های قدیمی تر مهندسی صنایع انتخاب میکنین یه ناخنک به حوزه های پردرآمد و پولساز مهندسی صنایع جدیدی که توی این مقاله معرفی میکنیم بزنین که خالی از لطف نیست،
صنایعشو کلی خدمات تخصصی داره که میتونی اینجا ببینی
حالا بریم سر اصل موضوع که همون معرفی فیلدها هست، خب این حوزه ها از نظر ما به ترتیب اولویت از نظر درآمدزایی عبارت اند از :
1-تحلیل داده ها و علم داده (Data Analysis)
2-تحلیل کسب و کار(Business Analysis)
3-دیجیتال مارکتینگ
4-مدیریت فرآیندها و هوش تجاری
5-مهندسی مالی
1- داستان پولساز اول،تحلیل داده ها و علم داده (Data Analysis)
حالا که حوزه ها رو معرفی کردیم به طور خلاصه آینده شغلی این حوزه ها در چند قسمت براتون شرح میدیم.
اگه علاقه داشتین میتونین به رایگان از مشاوره های شغلی کالج صنایعشو استفاده کنین و بیشتر در مورد این حوزه های جدید و پردرآمد اطلاعات بگیرین.
خب بریم سراغ حوزه تحلیل داده و درآمد زاییش، اگه با تحلیل داده و اعداد میانه خوبی دارین نونتون تو روغنه چون خیلی شرکت های قدر حاضرن به متخصص های داده شون به خصوص حوزه تحلیل داده در حوزه مارکتینگ و کسب و کار حقوق های خوبی بدن. نمونش همین الان که دارم این متن رو براتون می نویسم شرکت ها دنبال تحلیل داده های بیماری کرونا هستن که با کمک این تحلیل ها بتونن شیوع این بیماری رو کنترل کنن.
سایت هایی مثل http://upwork و http://udemy برای افرادی که به تحلیل داده علاقه مند هستن، مفیده
افراد زیادی هستن که به فیلد داده علاقه دارن و البته بقیه حوزه های پردرآمد و پولساز مهندسی صنایع، اما نمیدونن از کجا باید شروع کنن و چه مهارت هایی لازم داره و آیا اصن به درد این شغل میخورن.
تست MBTI میتونه بهتون کمک کنه که تیپ شخصیتی شغلی خودتون رو بهتر بشناسین که البته این تست رو یه مشاور شغلی باید ازتون بگیره و جالبیش اینجاست میتونین از طریق ارتباط با صنایعشو به رایگان تست بدین و تحلیلشو دریافت کنین.
مهارت های مورد نیاز تحلیل داده
حالا خیلی خلاصه بگیم که این حوزه چه مهارت هایی لازم داره، خب تو همه حوزه های مهندسی صنایع، باید بتونین با آدم ها ارتباط بگیرین و تخصصیش میشه شبکه سازی کردن رو بلد باشین.
دیگه مهارت های مذاکره کردن و تیم ساختن و سر و کله زن با داده ها و اعداد خاص و تحلیل دانش از اونا هم روی شاخشه، در ضمن بهتره مهارت های کامپیوتری قوی داشته باشین چون یادگیری نرم افزارهایی مثل پایتون(Python) و R و مفاهیم پایه ای مثل یادگیری ماشین و پایگاه داده ها(SQL server) و خصوصا توانایی ساخت داشبورد های داده ای
جالبه بدونین که مجله Harvard Business Review شغل تحلیل داده رو به عنوان جذاب ترین شغل قرن 21 انتخاب کرده ، توی سایت http://kaggle هم میتونین تجرتون رو بیشتر کنین و پروژه انجام بدین
البته از معجزه لینکدین، واسه پیدا کردن آدم های خفن تخصصی در حوزه های مختلف مهندسی صنایع، غافل نشین.
توی همه مشاوره ها و کوچینگ های شغلیم بارها به کارجوها گفتم، واسه متخصص شدن از منابع لاتین بیشتر استفاده کنین.
اینم کلی منبع واسه آشنایی با چلنج ها و دوره های خوب و تخصصی حوزه تحلیل داده:
1- DataCamp.com
واسه دوره های تحلیل داده میتونین از اینجا اپلای کنین، تا قسمت بعدی پر روزی و سلامت باشین.
درباره فرناز سیاح کوهستانی
یه عاشق مهندسی صنایع و مدیر و فاندر کالج آنلاین صنایعشو، صنایعشو پل صنعت، دانشگاه، استارت آپ و دانشجو
نوشته های بیشتر از فرناز سیاح کوهستانی
از جمله خدمات تخصصی کالج صنایعشو خدمات مشاوره و کوچینگ تخصصی شغلی و کوچینگ کسب و کار و کارآفرینی و کوچینگ دانشجویی و مشاوره های تحصیلی و برگزاری دوره های رایگان و نیمه رایگان و تبلیغاته
دیدگاهتان را بنویسید